© www.parkerenluchthaven.nl 2011-2019

Per taxi naar een luchthaven

Wilt u niet met de eigen auto naar het vliegveld dan kunt u naast de trein ook overwegen om een taxi te regelen. Voordeel is dat u direct bij de vertrekhal wordt afgezet en wanneer dat niets voor u is, uw auto dan ook niet  af hoeft te geven aan een Valet-medewerker. Ook hoeft u geen parkeerplek te zoeken of vooraf te reserveren. U wordt gebracht of gehaald met een gewone taxi of personenbusje, afhankelijk van het aantal personen wat vervoerd dient te worden. Op deze pagina vindt u de mogelijkheden tot het reserveren van een taxi naar- en van de luchthavens.
WWW.PARKERENLUCHTHAVEN.NL

Taxi2airport

Taxi2airport.com biedt een online reserveringssysteem voor ritten van en naar vliegvelden over de hele wereld. Met vele jaren ervaring op het gebied van vervoer, heeft Taxi2airport.com alle expertise in huis om comfortabel en betrouwbaar privévervoer te regelen van nationale en internationale vliegvelden naar de plaats van bestemming. Door de uitgebreide ervaring (Taxi2airport.com is opgericht in 2003), zijn zowel particuliere als zakelijke reizigers in goede handen. Het dynamisch en meertalig customer serviceteam helpt u met alle plezier met de reisplannen.

Gogido

Gogido.nl zet de prijzen van taxibedrijven op een rij zodat u eenvoudig kunt vergelijken. U kiest zelf bij welk bedrijf u een rit boekt op basis van prijs en kwaliteit. Online een taxi bestellen heeft veel voordelen: • Altijd de beste prijs, je bespaart tot wel 70% op het metertarief. • Goede taxi's en chauffeurs van gecertificeerde bedrijven. • Vooraf weten waar je aan toe bent.  Makkelijk online betalen, geen gedoe met afrekenen in de taxi.
© www.parkerenluchthaven.nl 2011-2019

Per taxi naar een luchthaven

Wilt u niet met de eigen auto naar het vliegveld dan kunt u naast de trein ook overwegen om een taxi te regelen. Voordeel is dat u direct bij de vertrekhal wordt afgezet en wanneer dat niets voor u is, uw auto dan ook niet  af hoeft te geven aan een Valet- medewerker. Ook hoeft u geen parkeerplek te zoeken of vooraf te reserveren. U wordt gebracht of gehaald met een gewone taxi of personenbusje, afhankelijk van het aantal personen wat vervoerd dient te worden. Op deze pagina vindt u de mogelijkheden tot het  reserveren van een taxi naar- en van de  luchthavens.
PARKERENLUCHTHAVEN.NL

Taxi2airport

Taxi2airport.com biedt een online reserveringssysteem voor ritten van en naar vliegvelden over de hele wereld. Met vele jaren ervaring op het gebied van vervoer, heeft Taxi2airport.com alle expertise in huis om comfortabel en betrouwbaar privévervoer te regelen van nationale en internationale vliegvelden naar de plaats van bestemming. Door de uitgebreide ervaring (Taxi2airport.com is opgericht in 2003), zijn zowel particuliere als zakelijke reizigers in goede handen. Het dynamisch en meertalig customer serviceteam helpt u met alle  plezier met de reisplannen.

Gogido

Gogido.nl zet de prijzen van taxibedrijven op een rij zodat u eenvoudig kunt vergelijken. U kiest zelf bij welk bedrijf u een rit boekt op basis van prijs en kwaliteit. Online een taxi bestellen heeft veel voordelen: • Altijd de beste prijs, je bespaart tot wel 70% op het metertarief. • Goede taxi's en chauffeurs van gecertificeerde bedrijven. • Vooraf weten waar je aan toe bent.  Makkelijk online betalen, geen gedoe met  afrekenen in de taxi.